Bas van Straaten | Ondernemerscoach

Ondernemers Intervisie Club: je kunt erbij zijn!

Ondernemers Intervisie ClubWil je graag bouwen aan je bedrijf, maar weet je na een tijdje ondernemen even niet meer in welke richting? Of heb je wel een bedrijfsdoel, maar zie je even niet meer hoe je daar komt? Loop je regelmatig tegen dezelfde zaken aan als ondernemer? Of zoek je geschikte mensen voor in je bedrijf, maar is het lastig dit voor elkaar te krijgen?

Een goed gesprek met een andere ondernemer die naar je luistert, voordat je de zoveelste tip krijgt, kan hier zeker bij helpen. Deze werkvorm – een dialoog met gelijkgestemden over een vak gerelateerd onderwerp / problematiek – heet intervisie. Ik ga een club oprichten en jij kunt erbij zijn!

VOOR WIE?
De Ondernemers Intervisie Club richt zich op ondernemers die een stap willen zetten. Een stap met je bedrijf of met jezelf om een betere ondernemer te worden. Door om de 2 maanden een avond te besteden aan intervisie kun je veel vraagstukken samen met andere ondernemers oplossen.

Intervisie is een vaardigheid. Je kunt er beter in worden. Dus zal ik voorafgaand aan de bijeenkomsten centraal aftrappen met een uitleg die je direct kunt toepassen tijdens de intervisie. Denk aan gespreksvaardigheden, maar ook luistervaardigheden. Deze kun je goed gebruiken tijdens de intervisie, maar zeker ook daarbuiten. Los daarvan zal iedere intervisiegroep een begeleider krijgen om het gesprek en de groep te begeleiden.

PROBEER INTERVISIE OP 9 OKTOBER
Door intervisie te ervaren weet je pas wat je eraan hebt. Ter kennismaking nodig ik jou daarom uit de sessie bij te wonen op 9 oktober 2013. Aansluitend kun je een lidmaatschap afsluiten voor de Ondernemers Intervisie Club. Als lid ben je welkom op de 2 maandelijkse intervisie-avonden op woensdag en kun je zelf onderwerpen inbrengen. Los van deze bijeenkomsten, kun je dan ook tussendoor nog een beroep doen op de ondernemerscoach.

AANMELDEN
Meld je aan met een e-mail naar intervisie@basvanstraaten.nl Vermeld hierin ook een vraag die je mogelijk wilt bespreken in de intervisie. Tijdens een intervisiebijeenkomst komt niet ieders vraag aan de beurt, maar je leert zowel van je eigen vragen als van die van de anderen. Voorbeelden van vragen (die binnenkwamen n.a.v. van de vorige blog):

  • Hoe kan je leren van elkaar, welke valkuilen zie je en hoe je daar omheen kan?
  • Hoe kunnen we elkaar helpen klanten binnen te halen?
  • Welk medium past bij mijn product/bedrijf? (FB, Twitter, LinkedIn of de opkomende Instagram / Pinterest)
  • Wanneer komt het moment dat je beter iemand kan inhuren om sommige taken over te nemen dan dat je het zelf blijft doen?

Iets voor jou? Meld je aan! Twijfel je nog, meld je ook aan en ervaar wat het is! En denk je dat het ook waardevol is voor iemand anders, stuur deze blog dan zeker even door.

Tot 9 oktober!
Bas van Straaten – Ondernemerscoach


Informatie over de Ondernemers Intervisie Club

adres:
De Pionier, Grebbeberglaan 15 Utrecht. Parkeren kan op het binnenterrein van het gebouw. Rij hiervoor door de poort onder de oranje ‘Pionier-letters’.

data 2013/2014:
9 oktober 2013
11 december 2013
12 februari 2014
9 april 2014
11 juni 2014
13 augustus 2014
8 oktober 2014
10 december 2014

tijden:
18:00 – 18:30 als je wilt, kun je van tevoren een hapje eten in het restaurant van de Pionier
18:30 – 19:00 inloop
19:00 – 19:15 centrale aftrap door Bas
19:15 – 21:30 intervisie
21:30 – 22:30 borrel

kosten:
eerste keer (introducé): gratis
lidmaatschap (jaar): 495 euro, ex BTW

contact:
intervisie@basvanstraaten.nl
06 16606943

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

blokkade overwinnen | inzicht creëren | impuls geven