Bas van Straaten | Ondernemerscoach

Over Bas

Bas_2zw_klein_vierkantIk ben Bas. Ik ben sinds 2009 ondernemer. Dat is nog niet zo heel lang, maar ik heb me in deze korte periode verdiept in hoe iedereen ondernemen aanpakt. Hoe eenvoudig een aspect voor de een is, zo lastig is het voor de ander. Ik geloof erin dat iedereen kan ondernemen, mits hij/zij het aandurft naar zichzelf te kijken. En als je durft te kijken, kun je beter worden.Voor mij zijn ondernemers de motor achter het grootste deel van de economie. Het zijn mensen die risico’s nemen en hun nek uitsteken. Dat gaat meestal goed, maar soms is het prettig even met iemand te praten over ondernemen. Ik praat veel met verschillende ondernemers en bespreek wat hen bezighoudt. Hierin adviseer ik. Vooral door niet bang te zijn om te zeggen waar het om gaat.

Mijn uitgangspunt is: durf dingen te proberen en gewoon te doen om te ontdekken wat goed werkt voor jou. Speel ermee! En dat dat niet altijd makkelijk is, begrijp ik en daar help ik ook mee! Voor mij is een mooie quote hierover:

 We do not stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing!

- Benjamin Franklin

 

Je kunt me leren kennen door mijn blogs te lezen … Je kunt me nog beter leren kennen door te bellen met 06 16606943. Maar je kunt me het beste leren kennen door eens langs te komen op mijn kantoor in Utrecht – in een voormalig schoolgebouw, omgebouwd tot broedplek voor ondernemers, erg inspirerend! Een leuke plek om elkaar te ontmoeten.

blokkade overwinnen | inzicht creëren | impuls geven